Ben je al gewend? Hoe is het weer⛅️?
12 november 2025 - Puerto de la Cruz, Spanje
Inmiddels ben ik vier dagen op Tenerife. Ik verblijf in een kleine studio in dezelfde plaats als vorige keer (Puerto de la Cruz) maar woon in een andere wijk, veel verder uit het drukke centrum. Mijn studio heet La Casita Azul.
Het is makkelijk om hier te zijn, het voelt vertrouwd en ik weet de weg. De supermarkt is om de hoek en het centrum ligt op ongeveer 20-25 lopen. Terug naar huis lopen is goed voor de kuiten, want heuvelop.
Het weer op Tenerife baart iedereen in Nederland zorgen en ik krijg er veel vragen over. Dat is niet gek want op de dag van mijn aankomst zijn er mensen omgekomen die gegrepen werden door extreme hoge golven als gevolg van springtij en de volle maan. Een uitzonderlijke situatie. De dagen erna waren zonnig met sluierbewolking met een fijne temperatuur van 26°. Prima wandelweer dus.
Dus op dag drie ging ik een wandeling maken. Even de wandelconditie testen en een wandel-app uitproberen. Conditie is niet slecht maar kan wel iets beter. Vaker wandelen dus. De wandel-app van mijn telefoon gegooid want die werkte maar matig. De volgende keer probeer ik de app Komoot. Evengoed wel genoten van het wandelen, de stilte en de uitzichten.
Vandaag (woensdag 12 nov) wordt er gewaarschuwd voor storm en heel veel regen vanaf 18:00 uur. Ik haal mijn boodschappen op tijd en reken op een filmavondje thuis met lokale lekkernijen.
Liefs Maris xx
Marlous:12 november 2025Veel plezier, hier komt het al met bakken uit de lucht...
Birgit Klimke:12 november 2025Mooi!
Hamed:13 november 2025De lekkernijen zien er heerlijk uit en genieten van je movie night.
Mariska:17 november 2025Ik ben nog niet uitgeproefd
Lisa:15 november 2025Leuk verslag en mooie pics! Doe voorzichtig en geniet!
Mariska:17 november 2025Thx!