Een huisgenoot 🏠

7 december 2025 - Puerto de la Cruz, Spanje

Sinds een paar dagen heb ik een huisgenoot. Het is lang geleden dat ik samenwoonde met iemand. Het is ruim 30 jaar geleden dat ik samenwoonde met deze persoon.

Puerto de la Cruz

Gelukkig is ze een opgeruimd type 😉. Want mijn studio is maar klein. Elk rommeltje, lijkt hier meteen een berg troep.

De eerste dagen heb ik mijn huisgenoot vergezeld naar een winkel vol marsepein (vind zij lekker, ík niet😣), het strand en uit wandelen in Parque Rural de Anaga.

Moeders aan de wandel - Parque Rural de Anaga

Met een gehuurde auto crossten we door noord Tenerife en bezochten we leuke plaatsjes zoals: Garachico, Icod en La Oratava.

La Orotava

Nu de wittebroodsdagen voorbij zijn, moet ik weer aan het werk 💻. Maar ik heb er vertrouwen in dat ze haar weg naar het dakterras, strand en supermarkt zelf kan vinden. Gewapend met handdoek, e-reader en google maps komt het vast helemaal goed.

Playa Jardín

Wie mijn tijdelijke huisgenoot is? Mijn moeder.

Icod

De komende weken staan in het teken van nog meer bezoek: vrienden Joke en Coen, tante Carin en oom André en vriend Remí. Alleen de laatste logeert hier, de rest heeft eigen accomodatie. Hopelijk is hij ook een opgeruimd type 😁.

Playa Jardín

Liefs, Maris xx

Ps: mijn allermooiste foto's zet ik op Instagram

1. Hamed:
    8 december 2025
    Fijn om je blog te lezen en leuke huisgenoot en geniet nog daar … we zien je snel
  2. Mariska:
    Nog 4 weken!
  3. Tante Caar:
    8 december 2025
    Klinkt gezellig, jullie hebben het zo te horen leuk! Wij kijken er ook naar uit om volgende week even wat zon en gezelligheid te tanken 😘
  4. Mariska:
    Tot snel!
  5. Annemiek:
    8 december 2025
    Lief! Weer samenwonen met je moeder, veel plezier.
  6. Mam:
    8 december 2025
    32 jaar geleden Mariska. Je vloog al vroeg uit!
    Jij werken nu , ik aan het dwalen hier en even een koffietje in een plaatselijk cafeetje. Veel gedaan en gezien de eerste dagen, nu even rustiger aan gewoon een beetje niks moet, alles mag.
  7. Mariska:
    9 december 2025
    Lekker genieten van je dag!
  8. Joke T:
    8 december 2025
    Klinkt heel gezellig. We schuiven zo aan ;) nou ja een soort van dan...