Een huisgenoot 🏠
7 december 2025 - Puerto de la Cruz, Spanje
Sinds een paar dagen heb ik een huisgenoot. Het is lang geleden dat ik samenwoonde met iemand. Het is ruim 30 jaar geleden dat ik samenwoonde met deze persoon.
Gelukkig is ze een opgeruimd type 😉. Want mijn studio is maar klein. Elk rommeltje, lijkt hier meteen een berg troep.
De eerste dagen heb ik mijn huisgenoot vergezeld naar een winkel vol marsepein (vind zij lekker, ík niet😣), het strand en uit wandelen in Parque Rural de Anaga.
Met een gehuurde auto crossten we door noord Tenerife en bezochten we leuke plaatsjes zoals: Garachico, Icod en La Oratava.
Nu de wittebroodsdagen voorbij zijn, moet ik weer aan het werk 💻. Maar ik heb er vertrouwen in dat ze haar weg naar het dakterras, strand en supermarkt zelf kan vinden. Gewapend met handdoek, e-reader en google maps komt het vast helemaal goed.
Wie mijn tijdelijke huisgenoot is? Mijn moeder.
De komende weken staan in het teken van nog meer bezoek: vrienden Joke en Coen, tante Carin en oom André en vriend Remí. Alleen de laatste logeert hier, de rest heeft eigen accomodatie. Hopelijk is hij ook een opgeruimd type 😁.
Liefs, Maris xx
Ps: mijn allermooiste foto's zet ik op Instagram

Jij werken nu , ik aan het dwalen hier en even een koffietje in een plaatselijk cafeetje. Veel gedaan en gezien de eerste dagen, nu even rustiger aan gewoon een beetje niks moet, alles mag.